SE Climax streaming levende frie

Partage, émotion, liberté Forums A découvrir SE Climax streaming levende frie

Ce sujet a 0 réponse, 1 participant et a été mis à jour par  Hansel, il y a 8 mois.

Affichage de 1 message (sur 1 au total)
 • Auteur
  Messages
 • #116965

  Hansel
  Participant

  Titel: Climax

  Se Climax Online

  Brug nedenstående links til at se Climax fuld film online stream

  Her kan du se denne film streaming gratis: https://fremov.xyz/dk/?film=11#educapiano122218

  .
  .
  .
  .
  .
  Begrebet ‘ streaming ‘blev først brugt til båndstationer fremstillet af Data Electronics Inc. for drev, der er beregnet til langsomt rampe op og kører for hele sporet; de langsomme rampetider resulterede Climax i lavere omkostninger til drev, hvilket gjorde et mere konkurrencedygtigt produkt.

  « Streaming » blev anvendt i begyndelsen af ​​1990’erne som en bedre beskrivelse for video on demand og senere live Climax video på IP-netværk først af Starlight Networks til video streaming og Real Networks til audio streaming; På det tidspunkt blev denne video normalt kaldet « store og fremad video », som var Climax vildledende nomenklatur.

  Det første kommercielle streaming produkt fremkom i slutningen af ​​1992 og blev opkaldt StarWorks og aktiveret efterspørgsel MPEG-1 full-motion videoer, der tilfældigt blev adgang til på Ethernet-netværk. Starworks var Climax fra Starlight Networks, som også pionerer live video streaming på Ethernet og via Internet Protocol over satellitter med Hughes Network Systems. Andre tidlige virksomheder, der skabte streaming media-teknologi, omfatter RealNetworks Climax (såkaldt Progressive Networks) og Protocomm begge forud for bred spredning af World Wide Web-brug, og når weben blev populær i slutningen af ​​90’erne, blev streaming video på internettet blomstret fra Climax startups som VDOnet , erhvervet af RealNetworks og Precept, erhvervet af Cisco

  Microsoft udviklede en medieafspiller kendt som ActiveMovie i 1995, der tillod streaming media og omfattede et proprietært streamingformat, som Climax var forløberen for streamingfunktionen senere i Windows Media Player 6.4 i 1999. I juni 1999 introducerede Apple også et streamingmedieformat i sin QuickTime 4 ansøgning. Det blev senere også bredt Climax vedtaget på hjemmesider sammen med RealPlayer og Windows Media streamingformater. De konkurrerende formater på websteder krævede, at hver bruger downloadede de respektive applikationer til streaming og resulterede i, at mange Climax brugere skulle have alle tre applikationer på deres computer for generel kompatibilitet.

  Climax

  Climax dbc

  se film online gratis på nettet

  Climax android

  stream film Climax online

  Climax dansk film

  Climax dansk filmskat online

  se hele film gratis på nettet

  Se Climax Med Undertekster

  Se Climax

  Climax Danish Film Free Se Online

Affichage de 1 message (sur 1 au total)

Vous devez être connecté pour répondre à ce sujet.