Se First Man med danske undertekster

Partage, émotion, liberté Forums A découvrir Se First Man med danske undertekster

Ce sujet a 0 réponse, 1 participant et a été mis à jour par  Hansel, il y a 8 mois.

Affichage de 1 message (sur 1 au total)
 • Auteur
  Messages
 • #115568

  Hansel
  Participant

  Titel: First Man

  Se First Man Online

  Brug nedenstående links til at se First Man fuld film online stream

  Her kan du se denne film streaming gratis: https://fremov.xyz/dk/?film=24#educapiano122218

  .
  .
  .
  .
  .
  Begrebet ‘ streaming ‘blev først brugt til båndstationer fremstillet af Data Electronics Inc. for drev, der er beregnet til langsomt rampe op og kører for hele sporet; de langsomme rampetider resulterede First Man i lavere omkostninger til drev, hvilket gjorde et mere konkurrencedygtigt produkt.

  « Streaming » blev anvendt i begyndelsen af ​​1990’erne som en bedre beskrivelse for video on demand og senere live First Man video på IP-netværk først af Starlight Networks til video streaming og Real Networks til audio streaming; På det tidspunkt blev denne video normalt kaldet « store og fremad video », som var First Man vildledende nomenklatur.

  Det første kommercielle streaming produkt fremkom i slutningen af ​​1992 og blev opkaldt StarWorks og aktiveret efterspørgsel MPEG-1 full-motion videoer, der tilfældigt blev adgang til på Ethernet-netværk. Starworks var First Man fra Starlight Networks, som også pionerer live video streaming på Ethernet og via Internet Protocol over satellitter med Hughes Network Systems. Andre tidlige virksomheder, der skabte streaming media-teknologi, omfatter RealNetworks First Man (såkaldt Progressive Networks) og Protocomm begge forud for bred spredning af World Wide Web-brug, og når weben blev populær i slutningen af ​​90’erne, blev streaming video på internettet blomstret fra First Man startups som VDOnet , erhvervet af RealNetworks og Precept, erhvervet af Cisco

  Microsoft udviklede en medieafspiller kendt som ActiveMovie i 1995, der tillod streaming media og omfattede et proprietært streamingformat, som First Man var forløberen for streamingfunktionen senere i Windows Media Player 6.4 i 1999. I juni 1999 introducerede Apple også et streamingmedieformat i sin QuickTime 4 ansøgning. Det blev senere også bredt First Man vedtaget på hjemmesider sammen med RealPlayer og Windows Media streamingformater. De konkurrerende formater på websteder krævede, at hver bruger downloadede de respektive applikationer til streaming og resulterede i, at mange First Man brugere skulle have alle tre applikationer på deres computer for generel kompatibilitet.

  First Man

  Se First Man Streaming

  First Man dansk film

  free film First Man online

  First Man ipad

  Se First Man Med Undertekster

  se gratis film på nettet

  First Man streaming

  Online First Man Stream

  gratis film First Man

  se film gratis på nettet med danske tale

Affichage de 1 message (sur 1 au total)

Vous devez être connecté pour répondre à ce sujet.